Dřevěný nábytek, který slouží celá desetiletí

Dřevěný nábytek, který slouží celá desetiletí

Většina zákazníků mladší generace dnes při zabydlování svého domova volí levnější nábytek z lamina, jenž je prvoplánově vyráběn za účelem dočasného zařízení, které má svoji omezenou životnost a po několika letech je opotřebován, s nutností dalšího nákupu. Pro ty z vás, kteří chtějí skutečnou kvalitu a odmítáte několikrát za život investovat do dalších kusů, je tu řešení v podobě , masivního a kvalitního nábytku, který vás nezklame. Je totiž vyroben z oblíbeného borového dřeva nesoucího řadu kladných vlastností. Borovice jako strom vyhledává ke svému růstu místa, kde by většina stromů neobstála.
Borovice-klády položené na sobě
Dokáže účinně odolávat náporům větru a snáší dobře silné mrazy. Má měkké a pružné dřevo s větším podílem pryskyřice a výraznou kresbu letokruhů. Kromě jeho využití na výrobu okenních a dveřních rámů, se setkává se stále větší oblibou v nábytkářské výrobě, a protože dobře snáší vlhko, bývá využíváno i jako obklad stěn saun a zimních zahrad. Dřevo z tohoto odolného stromu má mnoho odstínů, ale obecně lze říci, že čím déle na něj působí UV záření, stává se buď načervenale žlutým, nebo načervenale bílým. A právě to je bonus tohoto dřeva, u kterého je v tomto případě na škodu opatřovat povrch nátěry a mořidly. Lze ale pořídit i lakované nebo mořené varianty.Většina zákazníků ale volí častěji přírodní vzhled, který preferovali už naši předkové, kteří si potrpěli na bytelné sesazení nábytku, který mnohdy sdílely celé generace. A právě s takovými produkty se můžete setkat v našem internetovém obchodě, kde si jistě vyberete z mnoha variant a rozměrů.
Detail šišky rostoucí na větvi borovice

Dodejte svému domovu, chalupě, nebo chatě tradiční materiál v podobě kvalitního masivního nábytku, který nejenže dobře poslouží svému účelu, ale zároveň působí hřejivým a útulným dojmem.